Om mig.

Det er mig. Maria på 37 år. Lettere distræt to-barns mor til Andrea fra november 2004 Edith fra april 2013, og Vitus fra juni 2015. Gift med manden-med-de-gode-arme. Bor i udkant af Århus, derude i provinsen hvor man snakker sammen over hækken og hvor man betaler på klods ved slagteren hvis man har glemt sin pung derhjemme.
Jeg blogger fordi jeg ikke kan lade være !
Udover bloggen her, er jeg en del af et blogger fællesskab som udover at spise kage og drikke Asti også har udgivet E-magasinet Blogish! 1 + 2 sammen.
På bloggen her mosler jeg rundt i morland, i skriblerier, funderinger, billeder og kreative ideer. Kort sagt – en helt plain hverdagsblog, hvor jeg til enhver tid påråber mig retten til at råbe ‘røv’.
Engang var min blog en interiørblog – det er det ikke mere, men her er dog jævnlig interiør relaterede blogindlæg fra tid til anden.
Bloggen ‘mere Maria’ er min 3. blog. Engang hed min blog ‘Frøken Fryd’, det gør den jo så ikke mere. Jeg er hverken særlig frøkenagtig længere, eller nogen fryd sådan på den lange bane. Derefter hed bloggen ‘Miss fryd’, fordi der ligesom var en mislyd ved det hele, og jeg skulle finde mine bloggerben igen fra et helt nyt ståsted. Nu er det så bare mig, ‘mere Maria’.
Der er sket meget siden mit første blogindlæg d 5 januar 2008 – Det er dog kun indlæg fra september 2010 og frem jeg har liggende fremme.
***
Du er altid velkommen til at kontakte mig via mail på: hej@meremaria.dk hvis du vil spørge mig om noget, fortælle mig noget, eller tilbyde mig en ny bil eller andet lukrativt. (du må også gerne selvom det ikke er en bil).

One thought on “Om mig.

  1. Heidi Kjeldgaard

    Glæder mig til at følge dig her❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge