Madplaner

Til inspiration. Selvfølgelig til jer der følger med på bloggen, men i virkeligheden nok mest for mig egen skyld så jeg kan inspirere mig selv når vi sidder og trækker håret ud af hovedet for at komme i tanker om hvad vi gider spise til aftensmad.

Vi er hverken specielt opfindsomme, eller overvældende varierede. Tit ender det med vi ikke spiser helt det der står på planen alligevel, fordi vi lige kommer i tanke om noget andet, har rester der skal bruges ect ect. Derfor vil der også være gengangere fra uge til uge. Madplanen skulle dog gerne bære præg af at vi spiser efter lchf principperne 90% af tiden, så når der fx står ‘ris’, er det dem af blomkål, og hvis der står fx ‘hvidkålspasta’ er det i virkeligheden bare strimlet hvidkål.

– så tag det for hvad det ér – nemlig en inspiration.

Jeg selv inspireres i øvrigt af specielt Madbanditten, Vanløse Blues, samt Hjemme hos Xenia

 

madplan6

 

(Har fået ny kogebog i uge 6, madplanen er stærkt inspireret deraf ! Weekendmaden blev dog til noget andet, så den kommer på næste uges plan igen)

madplan5

(Musakka (lavet med enten en form for græskar eller fx knoldselleri) er bare rigtig god mandagsmad hjemme ved os. Andrea går til dans lige midt i spisetiden, og det er mad der kan passe sig selv og også fint kan varmes op. derfor har vi spist det et par mandage i træk)

madplan4

 

madplan3

madplan2

2 thoughts on “Madplaner

 1. Uhm lækker menu maria!

  må jeg komme og spise på torsdag :-)
  Maria – vanløse blues recently posted…Rucola pestoMy Profile

  • Maria

   Hvor er du sød :) Og ja, du kommer da bare – kylling i peanut er vanvittig godt !

   KH Maria.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge