Hverdage på bloggen.

Jeg har sat en lille leg igang.
Den handler om at dokumentere en helt tilfældig og helt almindelig hverdag på sin blog. Der findes mange hverdage, og ikke ret mange af dem er ens – så udfordringen er at bare vælge en tilfældig én af slagsen og vise den frem.

But why ? FORDI det er spændende ! Jeg er interesseret i at se hvordan vores helt almindelige hverdage rundt omkring ér. Hvem er i der læser med her på min blog som på mange måder er en hverdagsblog ? Hvordan er en tilfældig dag i jeres liv ? Vores hverdage er garanteret vidt forskellige, men der er helt sikkert også mange lighedspunkter.

Vil du også være med ? Så giv mig et praj, og jeg sender dig mine tanker om legen pr mail, meget kortfattet. Min tanke er blandt andet at samle alle de forskellige hverdage lige her, som et lille vindue ud til en masse helt almindelige hverdage.

Legen fortsætter så længe der er hverdage (!), og så længe nogen gider være med. Indtil videre er der rigtig mange på barsel der er med i legen, men der sniger sig dog også andet ind end det.
Jeg lægger løbende links ind her på siden.

Min egen helt almindelige hverdag en dag i barselsland: & Én af de absolut sidste barselsdage.

En dag ved Karoline.

En dag ved Charlotte.

En dag ved Emilie.

En dag ved Anne.

En dag ved drengemor.

En dag ved Hadla.

En dag ved Nina.

En dag ved Ulla.

En dag ved Camsen.

En dag ved Camille. & Endnu en dag ved Camille.

En dag ved Maria.

  1 comment for “Hverdage på bloggen.

  1. 27. oktober 2015 at 13:19

    Nu sælges der jo også biografier om helt almindelige menneskers liv og levned. Så måske det er ved at blive en ny trend. Denne blog bekræfter det i hvert fald:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *