Fredag.

20180103_200007

Det er fredag eftermiddag.

Her ånder fred & ro. De små sidder lige så nuttede ved siden af hinanden i sofaen og spiser fredags”noller” mens de ser Disney sjov. Sådan gør vi det som regel, om eftermiddagen. For kl 19 er oftest lige en tand for sent at gå igang med den form for hygge for dem. Altså, de behøøøøøver jo ikke at få “noller” vel, men det er sgu meget hyggeligt alligevel. Nogle gange er det en lille bitte bland-selv pose de sidder med hver, andre gange er det et fad udskåret frugt, nogle gange lidt pebernødder, nogle gange en bolle. Get the point?

Det er bare hyggen i det der tæller, sammen med tegnefilm. En ugeafslutning. Og ja, man kan sagtens hygge uden at spise imens. Det gør vi skam også tit.

20180103_20014520180103_195823

Så resten af familien lader op til weekend. Jeg lader op til arbejde. Jeg skal på vagt. Bum. Jeg har ja-hatten på, for ligesom livet er for kort til idioti, så er det det også til brok.

 

I går var der solstråler i min stue. I dag er der mørke i mit køkken. Men her er lunt og rart. Her dufter lidt af æbleblomster fra vasketøjet ude i bryggerset (jeg putter et par dråber æteriske olie i vasketøjet), snart begynder jeg på at forberede aftensmaden, teenageren er ved hendes kæreste, hund og kat sover side om side, og mon ikke manden kommer hjem snart også. Som sagt, her er sådan en fredsommelig ro.

 

Uanset hvad, så dufter det bare lidt af weekend.

Post navigation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *