1. Januar.

20171231_205400

Glædelig første januar.

2018 du, så er vi her. Jeg har store drømme for det her år. Over de sidste måneder er jeg gennem virkelig mange refleksioner, kommet frem til/ ind til kernen af… ja af mig.

Slut december er ofte for mig, en tid med mange tanker og megen oprydning. Både fysisk og mentalt. Jeg er ret vild med den effekt årets gang har på mig, og samtidig kan det også godt være lidt anstrengende. Eller forudseende. For jeg ved jo den kommer den tid hvert år, og jeg ved at jeg ofte tror jeg har fundet de vise sten. Kan vel bare konkludere at der er mange vise sten, og jeg efterhånden har samlet en pænt stor bunke af dem.

Jeg har når jeg om aftenen renser mit ansigt,  lagt mærke til flere fine (og også nogle grove. Suk) linier og streger. Der er kommet et andet drag over mig. Jeg kan godt lide det egentlig. Kan godt lide man kan se jeg har levet og oplevet. Man kan se både smilerynker og bekymringsrynker. Og det er jo en del af livet. Godt og skidt. Glæde og gråd. Og så al hverdagen som en grød der ligger sig over det meste af tiden. Jeg kan godt lide grød, men der skal fandme være en lækker topping på for at den bliver ved at være appetitlig !

Nu er det mandag. Årets første dag. Jeg har startet min med ikke at kunne sove, vågnede faktisk en hel time før de små. Det er ironisk ikk. Når man endelig kan være ret sikker på børnene sover længe, kan man ikke selv. Nu er vi dog oppe, 3/5 af huset. De sidste snursovere er inkanerede B-mennesker som jeg ikke regner med at se på højkant foreløbig. Vi andre sidder i sofaen og spiser nutellamadder. Jeg tror vi er ret så klare til det spritnye år! Vi starter bare først for alvor på det i morgen, der er dømt py-bukser idag. Tror dog der skal en smule mere oprydning til i dag også, af den hyggelige slags.

Glædelig januar ?

20180101_105804

Post navigation

  2 comments for “1. Januar.

 1. 1. januar 2018 at 14:14

  Glædelig januar også til dig, og tak for 2017! ❤️ Du har virkelig fat i noget med den lækre topping, det skal jeg afgjort fokusere lidt mere på, tror jeg. Fedt, at du kan finde ind til dig selv – jeg synes aldrig helt det lykkes for mig. Men måske en dag. Indtil da, så drøner jeg bare forvirret rundt i skilteskoven!!
  Ønsker dig et forrygende 2018 – stort kram fra mig! ❤️

  • Maria
   1. januar 2018 at 19:57

   Åh tak ?Men du, jeg tror ikke kernen er permanent. Den er vel foranderlig gennem livet, og alt efter hvor i det her liv vi er, er der forskelle. Så drøn du bare videre gennem skilteskoven, jeg er sikker på der er vejvisere rundt omkring.

   Jeg glæder mig til at følge videre ved dig i 2018 også, det er så dejligt befriende at læse med i dine ord.

   Kh Maria.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *