Weekenden.

Nåmen jeg har arbejdsweekend. Igen. Synes næsten lige jeg har været på vagt, og det har jeg egentlig også pga en ekstra weekend og såen… Som nævnt i tidligere indlæg, er det lidt et hamsterhjul pt. Det går over, det ved jeg godt det gør. Men jeg ville jo meget hellere være hjemme og lava julestads med ungerne. Eller stille mig under misteltenen i håb om ekstra kys. Eller bare strikke. Og se film.

Fredag havde jeg fri. Ganz allein. Uden ungerne hjemme eller nogle krav af nogen art. I 6 svimlende timer til mit helt eget selvskab. Det var fab! Jeg gik en god tur med hunden mens jeg hørte en podcast, ordenede køkkenet, tog et langt bad, syede en julegave til mellemste barn færdigt. Og så så jeg film og strikkede. Jeg ser altid film og serier i perioder. Det er gerne når jeg er igang med et godt strikketøj. Det paser nemlig så godt sammen – bingewatching og strik. Ohhh love ❤ Pt er jeg igang med den der hedder lavendelgenser. Mægtig fin. Og filmen(e) der køres ind er en god blanding af pladderromantiske julefilm, og de mere hårdtslående og eftertænksomme. Fx har jeg set ” Never let me go”, og “Skønheden i alting” de sidste dage. De er på net flex.

Vi har kun haft et barn hjemme hele weekenden. Mindstemand. Han nyder at få lov at være alenebarn for et par dage kan vi mærke, men han efterspørger også sine søstre. De er på weekend på landet ved mine forældre med noget andet familie, mens vi passer skansen hjemme. Det har givet rockermeget tid kun at have et barn. Tænk sig jeg startede min mor-karriere de første næsten 8 år som mor til et enebarn. Kæft manner jeg må have haft meget tid! Husker i hvert fald en hel del mere tid til kreative projekter, og til at gøre rent og lave madplaner og alt sådan noget.

(note til selv: vi må gerne bo lidt som et svin, vi har faktisk ikke tid til at gøre alt det der rent hele tiden).

Nåmen jeg brugte noget af alt det der ekstra tid igår, på at lave december måneds anden portion havregrynskugler. Var løbet tør for romessens, og i mangel af andet kom der lidt whisky fra barskabet i i stedet. Løb også tør for kokus undervejs, så trillede de resterenden kugler i lakridspulver. Og ja, det lyder muligvis som en sær kombination, men de er nok muligvis de lækreste havregrynskugler jeg til dato har trillet. Og jeg har trillet mange!

***

Blogposten her er skrevet løbende over hele weekenden. Nu har jeg just haft en lille bitte pause, og tænkte at gå herind og trykke på udgiv-knappen. Det her var vist det man kalder old school blogging. Sådan en post om lidt og ingenting, og det er faltisk også ret rart, at det ikke skal være de store tanker hver gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *