Mommybreak.

Sidste weekend, brugte jeg en hel weekend på mig selv. Væk fra mand, børn, og vasketøj. Hen til både solskin og stormvejr. Det var FAB!

En weekend i et sommerhus. Først et lille døgn ganz alein sammen med min hund. Og derefter resten af weekenden sammen med en dejlig veninde (som i øvrigt er temmelig højgravid. Ohhh, snarlig babysnif ). På sådan et par dage kan man sørenme nå at koble en hel del af. Tænke en masse tanker i fred. OG nå at snakke en masse, da altså veninden kom. Indtil da snakkede jeg bare med hunden. Eller var stille. Og man kan strikke en hel del også. (Og spise forholdsvis meget chokolade).

20171027_162352

Som nævnt i sidste indlæg, hvor jeg var en kende presset og hang lidt med næbbet af træthed, så er jeg ualmindelig godt gift ! Selvfølgelig skal man kunne trække stikket fra hverdagen og familielivet af og til, men det er bestemt ikke ensbetydende med at man gør det, eller at den anden part i virkeligheden er helt ‘okay’ med det. Jeg kender i hvert fald til mange hvor det ikke er helt i orden når det kommer til stykket, og hvor det afstedkommer en lidt kedelig stemning. Her hjemme er vi faktisk rigtig gode til at give hinanden den form for plads. Jeg tror det er fordi vi begge har behovet af og til – nok mest mig. Helt sikkert mest mig. Det er anden gang i år jeg gør det, sådan en hel weekend altså. Men bare en aften på cafe eller hvad man nu ellers kan finde på, kan bestemt også noget.

20171028_105910 20171028_112011

20171028_111424_HDR 20171028_110458 20171028_105919

 

Summa sumarum er, at sådan en weekend væk fra alle de behov der skal opfyldes af mennesker på under en meter, virkelig giver energi.

  3 comments for “Mommybreak.

 1. 1. november 2017 at 21:00

  Det lyder VIRKELIG fantastisk! ❤️

  • Maria
   2. november 2017 at 21:58

   Åhh, det var det ?

 2. 25. november 2017 at 17:57

  Det lyder skønt. Og jeg er sikker på at det er vigtigt – og vigtigt at være enige om – det der med breaks fra hverdage. Om det skal være alene eller sammen kommer helt an på hvem og hvor.
  Jeg har også brug for alenetid og har heldigvis en kæreste der forstår og somme tider banker i bordet, hvis jeg glemmer det.
  Omvendt er det noget lettere når mindstebarnet snart ikke engang kan kaldes teenager mere 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *