Party i provinsen.

Jeg kan godt lide at efteråret er kommet dumpende lige ned i skødet på os. Specielt en dag som idag hvor der har været sol, høj blå himmel, og frisk sprød luft i næseborene. At der så lige kom et par af de uundgåelige byger der vist er kendetegnet ved hele det her år (og hold nu bare op med at brok over vejret. Det er bare sådan, vi kan ikke gøre noget ved det, og man bliver fandme så træt i ansigtet af at høre på brok-brok-brok fusking hele tiden). Men det meste af dagen har jeg faktisk kunnet kigge ud på det fine efterårsvejr fra vinduerne på arbejdet, og her til aften mens manden puttede de små, gik jeg en god tur med hunden.

 

Vi har nemlig været så røvhamrende heldige at FÅ en hund. En lille halvfed hundebasse med Maudetendenser og en glubende appetit. Førstnævnte gør sig mest udslag i at han elsker at ligge inde i vores seng. Maaange timer i døgnet, og at han nægter at bevæge sit luksushundelegeme udenfor hvis det regner. Og sidstnævnte i, at vi efter at have haft ham 4 måneder kunne konstatere at have fået øget hans vægt med et så højt procenttal jeg ikke tør skrive det højt. Så han kom på kur, fik ikke foder udenfor de faste 2 gange i døgnet, og er ved at være en smule mere harmonisk sådan rent vægtmæssigt igen nu. Han er sjov, kærlig, social (når ikke lige han sover), og glad for både børnene og at lege. Og så er han allergivenlig, fælder ikke, og ja – vi er åbenbart blevet sådan nogle hundemennesker der får akut hjertebanken af glæde over at se hans tykke lille krop komme løbende glad mod os når vi kommer hjem. Han er i øvrigt 3 år – og DET er fandme genialt når man allerede har så mange børn at man på ingen måde har lyst til hvalpeballade og tisseri i møblerne. Nu har han boet ved os et halvt års tid, og hans tidligere ejer som er en af mine tætte kolleger, er lige så glad over at kunne følge med i hvordan han har det, som vi er for at have fået lov at få ham.

20170915_195549

(Dixie. Han har på ingen måde tid til at stå stille for at få taget et billede på gåturen).

Da jeg gik med ham her til aften, kunne jeg ikke lade være med at gå og småkigge lidt på husene i mit kvarter, og se alle de steder der kørte Disney sjov i fjerneren, eller de steder der sad folk omkring bordene, og alle de vinduer med stearinlys og en udstråling af ro.

20170915_200021

(vores hus)

Jeg er så glad for at bo lige her, midt i provinsen. Med Disney sjov, fredags vin / øl, hjemmelavede chokoladetrøfler på bordet foran mig, og følelsen af at weekenden lige er begyndt og vi ikke skal en skid. Vi ender højst sandsynlig ud med at lave en masse alligevel, for sådan ender det altid, men det gør mig godt at vi ingen planer har.

Så jeg tænker tanker om efteråret. Hvad det kommer til at byde på, og det er fyldt af lutter gode stunder at se frem til. Jeg tror jeg skal lave mig en efterårs liste – sådan gjorde jeg tidligere da jeg bloggede førhen – lister er altid en god ide, synes jeg – og de giver et godt perspektiv over tiden og hvad jeg gerne vil, og så elsker jeg i øvrigt andre folks lister.

 

(Min far har i øvrigt tilbudt at købe en ged til os – han mener den vil holde græsset mere trimmet end vi har formået. Og hvis nu jeg var typen der brokkede mig over vejret, ville jeg sige det er derfor det er så langt. Men i stedet påstår jeg bare det er fordi vi er så boheme. Men faktisk kan jeg bedst lide det er klippet – jeg bor vel i provinsen.)

 

  4 comments for “Party i provinsen.

 1. 18. september 2017 at 8:47

  Det lyder knageme også dejligt. Disney Sjov holder – provins, hovedstad eller anywhere in between. Vi er i hvert fald også fans ovre i Kjøwenhavn! Og den hund der … Nåååhr! Vi går pt. i meget alvorlige hunde-overvejelsestanker, så det er jo bare vand på min mølle med sådan et hyggelighedsindlæg her 🙂

  • Maria
   24. september 2017 at 10:17

   Haha, godt hvis jeg kan puste til gløden om en hund. Vi er SÅ glade for vores, det var en rigtig god beslutning at få ham ☺
   Disney sjov er vist uden landsdels grænser – det er bare fredagshygge en masse.

 2. 21. september 2017 at 10:33

  Hov Maria! Jeg har først lige opdaget, at du er her igen. Dejligt. Velkommen tilbage 🙂

  • Maria
   24. september 2017 at 10:10

   Tak Lisbeth ? Ja jeg fik efterhånden skrivekløe igen, så det er helt dejligt at komme igang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *