Note.

Så her er jeg. På en søndag aften. Mæt og glad og træt. Det har været en af de der weekender der var fyldt med gode ting og mennesker. Bedste venner & en ordentlig omgang tapas og snak. Leg og Lego og hjemmelavede legeis. Vasketøj og gulvvask og vintertøjsshopping. Forberedelse til næste uges kursus/videreuddanelse, fåen styr på papirer og noter en masse. Historiefortælling, sang, regnvejr og frugtfade. Samt en tur i Biffen og tænksomme tanker.

 

Hverdagen fylder mere end nogen sinde. Og det samme gør eftertænksomheden og higen efter at være til stede lige NU, midt i det mest vidunderlige kaos fuldt af absolut gode ting.

 

Apropos mit tidligere indlæg, for flere uger siden. Jeg har ikke rigtig tiden til at skrive, og tænker måske det også er på tide at trække bloggerstikket. I hvert fald for en stund.

Jeg glæder mig til vi ses igen, og indtil da er jeg at finde på instagram (@meremaria).

 

?

Last Modified on 25. august 2017
This entry was posted in Tanker.
Bookmark this article Note.

2 thoughts on “Note.

 1. Øv Maria! Jeg nyder meget din blog. Det er både hyggeligt, tankevækkende og inspirerende at følge med. Jeg håber, at du vender tilbage en dag :-)

  KH Lisbet
  Lisbet recently posted…Det var ikke min mening bare at forsvinde!My Profile

  • Maria

   kære Lisbeth.
   Mange tak for din søde kommentar. Jeg var lige indenom bloggen, og så jeg ikke fik svaret dig da du skrev. Det er rigtig fine ord, og de gør mig så glad og stolt.
   Jeg tror bestemt ikke jeg er færdig med at blogge – jeg trængte ( og trænger stadig) til en pause. Jeg vender lige pludselig tilbage.

   Kh Maria.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge