Sensommermorgen.

sensommermorgen_1

Siden jeg kom hjem fra London for over en uge siden nu, har det hele kørt i én lang køre. Hold.Nu.Op. Hvor har jeg bare haft meget om ørerne.

Teammøde, intromøde og personalemøde én dag. Arbeit-arbeit-arbeit andre dage. Og i denne her uge, er jeg opstartet på en uddannelse til vejleder. Jeg kommer til at skulle afsted over 3 omgange de næste 3 måneder, og efter jul er jeg så udover min vanlige stilling, også ansat som vejleder for diverse elever på min arbejdsplads. Det er en helt ny uddannelse der er strikket sammen, og hele min kommune har omlagt funktionen efter nye uddannelsesbekendtgørelser fra sundhedsministeriet. Det bliver simpelthen SÅ spændende, og jeg glæder mig meget til at vide meget mere, og ikke mindst til at få lov at præge og være med til at forme kommende elever. Sundhedsuddannelserne får endnu et løft, og jeg vil påstå at det også vil være med til at tiltrække flere unge og også give mere respekt for faget. Et fag jeg jo elsker og har været uddannet indenfor i snart 20 år. (GOSH… tyve år manner. Man ved et-og-andet.)

Så det har absolut været gode og dejlige ting jeg har brugt min tid på, men hånden på hjertet – så er jeg ved at være godt træt og baldret nu. Jeg har holdt én sølle fridag de sidste 8 dage, og føler mig virkelig klar til en rolig morgen og tid til at lave lækker mad og ikke bare kyle en gang rester i en gryde og ryste det hele sammen med noget fløde. Det varer dog lige en dags tid endnu før jeg kan dét, og er så småt klar til at hoppe til køjs inden sidste uddannelsesdag for denne omgang i morgen.

sensommer_2 sensommer_3 sensommer_4 sensommer_5 sensommer_6

 

I søndags havde jeg en enkelt fridag. Det var sensommer, med sprødhed i luften, enorm varme om dagen, men også med mørke og rolig stilhed om morgenen. Billederne er netop fra om morgenen. Ikke kun fra søndag, men fra dagene den sidste uge.

Post navigation

  2 comments for “Sensommermorgen.

  1. 22. september 2016 at 20:15

    Jeg håber du og Andrea havde en skøn tur til London. Der er nemlig noget helt særligt over at have den type oplevelser på tomandshånd med ét barn når man ellers skal fordele sig mellem tre. Det er ligesom man kommer mere på lige fod, mens man mere er sådan en turguide når man skal fordele oplevelser og opmærksomhed mellem tre børn. Alle vores tre har fået sådan en tur i 8 års alderen. De to store var med deres far mens jeg var så heldig at komme med til Island med den yngste. Vi snakker så tit om de ture.

  2. 23. september 2016 at 19:55

    Hvor lyder det bare spændende med uddannelse og vejledning og mulighed for at forme. Også selvom det trækker på kontoen med overskud.
    Jeg tager mig selv i at sige ja til hvad som helst for tiden. Ikke fordi jeg ikke kan finde ud af at sige nej, men ganske simpelt fordi det hele er så afsindig spændende. Og havde det ikke været for en lærer, der allerede havde regnet ud, at det havde jeg slet ikke timer nok til, var jeg gerne sprunget på muligheden der for kort bemærkning dukkede op i dag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *