Sommerferie dagbog – del 2-5.

Tænk sig, der er faktisk kun gået 5 dage af min endnu laaaange ferie – og jeg er helt og aldeles afslappet og i total ferie-mode.

DET er SÅ cool !

Formlen her, har været ikke at planlægge en masse, samtidig som vi har haft et klart formål med hver dag. Havetid én masse, dinnerdate med veninder for mit vedkommende, tur til Legoland hele banden, lækker aftensmad på terrassen flere gange, og frokost med min mor og en niece og nevø. Ikke det store, men alligevel ret meget på kun de 3 dage denne opdatering dækker over. Det fungerer for os – andre ville måske få fnidder af ikke at pakke kufferterne og drøne afsted så snart sidste arbejdstime er tilbagelagt. Det gør vi nok også på et tidspunkt, altså drøner fysisk hjemmefra.

 

Jeg vil ikke liste hver eneste dag op, det er nok ikke så spændende at læse for andre end mig, men jeg vil dele min glæde over E.N.D.E.L.I.G i aftes, for første gang siden vi overtog huset for snart 4 år siden, at have siddet en sen aften på terrassetrappen – min mand og jeg, efter ungerne var godt puttede og alt det der praktiske der jo altså også skal ordnes, ferie eller ej, var undergjort. Så sad vi dér. Med hver sin øl, en lyskæde, og en masse snak. Og et pindsvin i blomsterbedet – nuj den var sød ! OG virkelig gigafantastiskKLAMME dræbersnegle. Ham med de gode arme, fjernede dem én efter én. Og vi fik dem sendt til sneglehimmelen på mest humane måde ifølge google. Ewww. ewww. EWWWWW, de er satme klamme sådan nogle snegle. Og de har ædt det halve af mit krydderurtebed, de små sataner.

sommerferie2016.1 sommerferie2016.2 sommerferie2016.4 sommerferie2016.5 sommerferie2016.6 sommerferie2016.7 sommerferie2016.8 sommerferie2016.9sommerferie2016.3

 

Fælles for ferien, kan jeg se der tegner sig et billede af at vi grundhygger os. Med vores unger, men sørenme om ikke også vi genfinder noget af den der kærestetid i små doser her og der, som vi ikke har haft ret meget af de sidste par år. Sidste år gav vi hinanden et bragende high five efter sommerferien. Vi var glade for at have kommet godt igennem den, for den var så rocker hård med en nyfødt, en to-årig, en tween, og en mor (mig ja) bogstavelig talt på randen af en fødselsdepression. Så de der små stunder vi allerede nu, 5 dage inde i ferien, har haft flere af – de gør os så fantastisk godt. Og når denne her ferie er slut, er jeg sikker på vi igen giver high five. Men denne gang ikke for at have overkommet – men for at have nydt.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *