Haveterapi.

havedag5

Jeg er igang med den sidste uge af min barsel, og jeg kan næsten ikke være i min egen krop af tvetydighed.

Det ene øjeblik glæder jeg mig til at komme tilbage til verdens bedste arbejdsplads. Til alle mine gode kolleger, til mine opgaver, til mit fag ! Jeg glæder mig til den del af hverdagen som jeg er vild med. Jeg glæder mig over at jeg sammen med min arbejdsplads har fået bygget en ikke mindre end fabelagtigt god arbejdsplan med plads til (udover at kunne passe mit arbejde på bedste vis) familielivet og også rum til mig selv. Jeg glæder mig over de håb og drømme jeg har for fremtiden på proffesionel vis, og som jeg håber med tiden kan indfries.

 

Det andet øjeblik er jeg ved at gå i krampegråd over at nu er det fandme slut! Ikke mere barsel, Aldrig nogen sinde! Ikke flere babyer til mig, ikke mere uendelig ro og tid. Ikke mere ‘chef i egen butik’, som man jo er under en barsel – udover at det i virkeligheden er babyen der bestemmer, og ikke én selv.

Og det er faktisk ret mærkeligt, for jeg ønsker mig ikke flere babyer, og jeg ér glad for at skulle tilbage til min arbejdsplads – jeg har ikke noget at gå i panik over. Alligevel gør jeg det lige lidt alligevel, selvom jeg i forrige blogindlæg påstod at jeg ikke skulle tude denne her gang. Så gør jeg det altså.

 

Det er eddermanme godt det er så fint vejr de her dage. For så kan jeg skiftesvis arbejde i haven, spille med musklerne når jeg skubber rundt på græsklipperen, og gå og nynne og plukke blomster og strikke på terrassen.

havedag havedag2 havedag3 havedag4
havedag6

  1 comment for “Haveterapi.

  1. 22. maj 2016 at 18:40

    Jeg er vild med mit arbejde, jeg har de bedste kolleger, jeg holder hver dag af at være sammen med børn og voksne og jeg vil under ingen omstændigheder undvære det.
    Men somme tider drømmer jeg mig til noget helt andet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *