Ro & zen.

Det er efterhånden virkelig sjældent jeg laver interiør blogindlæg, men ikke desto mindre vil jeg gøre en undtagelse idag.

Jeg er nemlig blevet helt forelsket i vores soveværelse. Af nødvendighed har vi været nødt til at spejlvende rummet – det er nemlig sådan det ér i et over 100 år gammelt hus, der er gennemisoleret så effektivt af tidligere ejer, at den ene ydervæg simpelthen ikke kunne ventilere når der stod et kæmpe garderobeskab op af. Men hvor var det heldigt at vi blev nødt til den omrokering, for det er simpelthen blevet SÅ lækkert. For mig, er der kommet en luksuriøs hotelfølelse når jeg lukker døren derinde efter mig. Der er simpelthen sådan en gennemborende RO i rummet. Den dybe halvmatte blå farve på væggene gør rummet både mørkt og roligt. Man kommer automatisk ned i et lavere tempo og slapper simpelthen af! Som det ses på billederne skifter farven enormt meget udtryk efter lysindfald og tid på dagen. Og hele det der matchende blå tema, som jo ellers ikke er noget jeg gør så meget i det der med temaer, da jeg synes det bliver for kedeligt og forudsigeligt, giver bare den sammenhæng jeg synes er enormt lækker i et soveværelse. Desuden er der KUN ting i rummet vi synes om, og som er rare at være i. Ikke noget TV, ikke nogen motionscykler, kontorplads, spejle, osv – kun seng, skab, komode, og lidt pynt der betyder noget for os hver især.

sov1

Mit natbord, med få ynglingsting. Læg mærke til at bordbenene er malet i samme farve som væggene. Jeg har syet sengekappe af lagenlærred jeg har farvet med stoffarve.

sov4 sov5

sov6

Et kompromis af sengetæppe og ikke sengetæppe – vælg et tæppe der er smukt men ikke fylder hele sengen og får den til at se alt for enorm og bastant ud. Vi har et gammelt indisk kanthatæppe med de smukkeste detaljer. Tæppet er meget forskelligt på hver side, så alt efter sengetøj der er på kan det vendes og passe til.
sov8

‘Dream’ skiltet har jeg vist frem før. Jeg beklædte det med kernelæder for et par år siden, og det er vist en keeper – jeg er vild med det. Gardinerne er i virkeligheden to tørklæder fra Søstrene Grene, som jeg har syet en løbegang i.

sov10 sov11

Vores skabsvæg er en nødvendighed i et hus uden skabe. Det indeholder udover alt os voksnes samt edith’s tøj, også vinterovertøj, sengetøj, diverse sko, sportstøj osv. Skabene er fra IKEA, der er forskellige greb på alle lågerne. Grebene er fra Anne Black.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *