Morgenvandreture og buffet.

Hvad heder det egentlig når man spiser buffet flere gange ? Buffets ? Buffeter ? Overflod måske ? Det er i hvert fald hvad min  weekend var fyldt af – sammen med efterskole lignende ganghygge efter puttetid, rynkede tæer, tre årigs temperament, og ditto enorme charme. Gode snakke, gode grin, chokolade, peanuts, øl. Og smøger. Ohhh, de forbudte forjættede smøger. Tweens, kæresteri i krogene (ikke tweenen nej, mig og manden-med-de-gode-arme), rigtig god mad, havduft, og den skønneste dialekt.

 

Jeg har været på weekendtur med mit eget femkløver og vores bedste venner. Vi var 9 personer i alt, overvægt af børn. Vores venner inviterede (ja, vi har satme gode venner), og sammen var vi på hotel scandic i Frederikshavn. The reef hedder det, og det kan sagtens anbefales. OGSÅ for folk som mig selv, der i udgangspunktet ikke kan lide sådan noget bade-halløj med blegfede mennesker jeg skal kigge på og omgåes i et temaiseret opset hvor alt er indhyllet i skingrende høj volumen og friture. For ingen af delene var faktisk til stede her. Der var ingen pomfritter, overhovedet, men derimod virkelig god og lækker mad. Og volumen var faktisk overhovedet ikke hverken høj eller generende. Det var rigtig hyggeligt, der var et engageret personale, og gode og gennemførte omgivelser. Og så var vi jo afsted med gode venner, og det var rigtig rart at finde ud af, at vi er gode til at være afsted sammen hvad vi også forventede, men jo ikke kunne vide, og at vi derfor også godt kan tænke videre på de tanker om at holde ferie sammen på et tidspunkt. Og så var det bare virkelig sjovt at opleve vores børn i andre omgivelser end de vante – jeg kan berette at alle tre unger er fødte hotelløver – vidste det udmærket godt om ældste, men de to små, hvem skulle have troet det. Så udover at vi har haft nogle dejlige dage og er blevet opfyldt med energi trods markant for lidt søvn, så har vi også en oplevelse af at være vågnet lidt op af en dvale, og har fået lyst til at give os selv lidt flere oplevelser udover hverdagens glæder. Jey!

frederikshavn1 frederikshavn2 frederikshavn3 frederikshavn4 frederikshavn5 frederikshavn6 frederikshavn8

 

Det var ikke meget jeg fik taget  billeder – jeg havde alt for travlt med at spise og snakke og bade.

  3 comments for “Morgenvandreture og buffet.

 1. Mia
  4. maj 2016 at 5:45

  Det lyder skønt!! Og dejlige billeder ??

  • Maria
   4. maj 2016 at 20:05

   Tak Mia – det var simpelthen sådan en god weekend på alle måder <3

 2. 8. maj 2016 at 16:18

  Jeg hepper på overflod – og ellers buffeter 🙂

  Og skønt med gode venner, gode timer og godt selskab. Så er det mindre vigtigt med billeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *